Älskling, älskling. Älskar du mig så le!

oktober 27, 2022

Det här är en lek som ni kan anpassa hur mycket eller lite ni själva vill. Och det beror helt på hur långt ni vill gå för att klara av uppgiften. Det är alltså en väldigt rolig lek att köra på förfesten om ni vill få fram mycket skratt!

Ni behöver vara ett gäng som leker, helst fler än sju personer och ni kan vara i princip hur många som helst så länge ni får plats i en ring.

Såhär leker ni:

Alla deltagare sätter sig i en ring förutom en person som börjar i mitten. Den här personen börjar med att gå fram till en person och säger ”Älskling, älskling. Älskar du mig så le!”.

Om personen börjar skratta eller le byter de två personerna plats och det är då den andra personens tur att gå fram till någon annan.

Om hen däremot kan hålla sig från att skratta behöver personen i mitten gå vidare till en annan person tills hen lyckas få någon att le eller skratta.

**Tips!**Vad vi menade i början med att ni kan utmana och vara lite påhittiga är att personen i mitten inte bara behöver säga meningen utan kan också testa på andra saker som att dansa, se konstig ut, ge en massage eller på andra sätt få personen att skratta.

Kategorier Festlekar

Potatistänjning!

Frys!

Copyright © 2023 BRTK Dev AB. All rights reserved.